• 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10

Veel gestelde vragen Corona

Wat is de huidige situatie omtrent het Coronavirus m.b.t. mijn campingvakantie?

We begrijpen uiteraard dat u op basis van recente berichtgeving vragen en zorgen heeft over uw vakantie. Het is lastig om een inschatting te maken hoe de situatie is ten tijde van uw aankomstdatum. 

Coronavoucher

Indien uw reservering door ons geannuleerd wordt, omdat onze camping als gevolg van de coronacrisis niet kan openen, dan ontvangt u een voucher ter waarde van het tot nu toe betaalde bedrag.
Deze voucher is dit seizoen en volgend seizoen geldig (tot 30 september 2022).

Kan ik mijn geld terugkrijgen in plaats van een voucher?

Wij kunnen ons voorstellen dat uw voorkeur uitgaat naar teruggave van uw betaalde reissom. Deze uitzonderlijke situatie vraagt echter om uitzonderlijke maatregelen. Wij hebben gekozen voor deze oplossing, die ondersteund wordt door de brancheorganisatie HISWA-RECRON.

Omdat er sprake is van overmacht en de oorzaak buiten onze invloedssfeer ligt, kunt u geen aanspraak maken op een verdere schadevergoeding.

Wat als de camping/accommodatie niet open is ten tijde van mijn aankomstdatum?

Indien de camping niet open is, nemen we op volgorde van aankomstdatum contact met u op. 

Wat als de camping open is, er geen negatief reisadvies (code rood) voor de bestemming geldt, maar ik door reisbeperkingen in eigen land niet op de camping kan komen?

Indien dit het geval is, kunt u een voucher aanvragen voor uw vakantie.

Wat als ik mijn boeking zelf wil annuleren?

Wilt u zelf annuleren dan dient u de annuleringskosten te betalen die op het moment van annuleren volgens onze boekingsvoorwaarden van toepassing zijn.

Ik ga pas in de zomer op vakantie. Wat moet ik doen?

De zomer is nog ver weg en het is lastig om een inschatting te maken hoe de situatie is ten tijde van uw aankomstdatum. Wij adviseren u uw boeking gewoon aan te houden. Mocht blijken dat de camping toch moet sluiten, dan krijgt u van ons een voucher van het tot dan toe betaalde bedrag.

Hoe zit het met mijn reis- en/of annuleringsverzekering?

De annuleringsverzekering biedt geen dekking als u uw reis annuleert vanwege het coronavirus. Heeft u elders een verzekering? Bekijk dan hier de voorwaarden per verzekeringsmaatschappij, misschien biedt uw verzekering wel dekking voor deze omstandigheden.

Kan ik een beroep doen op het Calamiteitenfonds?
Nee, het Calamiteitenfonds keert niet uit in geval van ziekten of pandemieën. Het Calamiteitenfonds dekt alleen natuurrampen, rellen of bijvoorbeeld (burger)oorlog op uw vakantiebestemming.

Wat zijn de veiligheidsmaatregelen die de camping gaat nemen én heeft dit invloed op de beschikbaarheid van faciliteiten?

Onze veiligheidsmaatregelen kunt terugvinden in het protocol dat op de website staat. Onze camping zal er in deze bijzondere tijd alles aan doen om uw veiligheid te waarborgen en zal de richtlijnen van het RIVM opvolgen, zodat u met uw gezin alsnog van een fijne en zorgeloze vakantie kunt genieten.

 

 • Omgeving

  Zuid Limburg is een begrip voor actieve rustzoekers die nog stilte, ongerepte natuur, historie en cultuur weten te waarderen Maar dit gastvrije land zonder grenzen staat tevens bekend om z’n bourgondische levensstijl, gezelligheid en traditie. Lees meer
 • Speels & Sportief

  Sport- en spelliefhebbers opgelet! Ons eigen recreatieteam is verrassend origineel. Elke dag zijn er verschillende activiteiten gepland ook in het zwembad. Denk hierbij aan waterbasketbal, spijkerbroekhangen, discozwemmen en triatlon. Lees meer
 • Kamperen

  Kamperen in Zuid-Limburg kan op vele manieren, maar hemels? Dat kan alleen bij ons! In het hart van het weelderige Limburgse Heuvelland ligt Familiecamping & Recreatiepark ’t Hemelke, u vindt ons in het pittoreske Hulsberg. Lees meer
 • 1